Inloggen Social Schools

Groep 4-5

Welkom op onze groepspagina!

Nederland en de provincies 

Afgelopen week hebben de kinderen van alles geleerd over hoe je informatie kunt halen uit een landkaart. Begrippen zoals schaal en legenda kwamen aan de orde. De Bosatlas werd hierna met veel aandacht bekeken en er werd vanalles ontdekt. Volgend week gaan we dieper in op de landkaart van Nederland en alle provincies. 


Kinderboekenweek

We hebben in groep 4-5 allerlei activiteiten gedaan rond het thema van de Kinderboekenweek. Zo hadden we een buitenles met puzzelopdrachten, een ren-je-rot activiteit, maakten we een mindmap en hebben we geschreven en gepraat over de gebruiken en tradities bij de kinderen thuis. 


 

Hallo allemaal!

Ook in groep 4-5 is het schooljaar weer begonnen. We hebben al een paar gezellige weken achter de rug. Tijdens de Gouden Weken doen we veel activiteiten om elkaar beter te leren kennen en praten wij over hoe we het graag willen in onze klas, welke afspraken maken we met elkaar? Verder heeft Daan een zusje gekregen en mochten wij met onze klas bij de opening van de Nationale Sportweek zijn. Dat was superleuk!