Groep 4


Na een aantal weken thuisonderwijs hebben we in groep 4 ons eigen lego poppetje gemaakt.
Eerst hebben we nagedacht over hoe lego poppetjes eruit zien en hebben we naar voorbeelden gekeken. 
Daarna gingen we zelf aan de slag met de voorkant van ons eigen lego poppetje. Vervolgens werd het poppetje uitgeknipt, zodat het makkelijker was om de achterkant te maken.
De voor- en achterkant zijn bijna hetzelfde maar niet helemaal. 
Onze lego poppetjes kun je bewonder
en op het raam v an onze school. 


  


_________________________________________

Groep 4 heeft hard gewerkt om de gedragsverwachtingen te visualiseren.
In groepjes hebben ze de verschillende ruimtes getekend.
Wat verwachten wij van ze! Bijvoorbeeld: ik hang mijn tas en jas aan mijn eigen kapstok. Ik loop rustig in de gang.
Ik gebruik de afspraak STOP-LOOP-PRAAT. Door er met de kinderen op deze manier mee bezig te zijn, weten ze precies wat onze gedragsverwachtingen inhouden.
_____________________________

_____________________________


Groep 4 heeft gewerkt aan het thema dinosaurussen. Ze zijn gestart met het maken van een mooie themahoek. Ook hebben ze samen besproken wat de kinderen graag willen gaan leren/ onderzoeken tijdens dit thema. Deze week hadden ze ook twee dino eieren in de klas. Ze zijn inmiddels uitgekomen en hebben de namen Alexa en Alex gekregen.

_______________________________________________Beste ouders,
De kinderen van groep 4 zijn goed gestart in het nieuwe schooljaar. Voor sommige kinderen was het wel een beetje spannend. Ze kregen allemaal nieuwe boeken (methodes) om in te werken. Estafette het technisch lezen vinden ze erg leuk om te doen. We lezen dan eerst samen de woorden op het het bord en dan gaan we een hoofdstuk uit het leesboek lezen. De woorden die in het vloeiend en vlot boekje staan zijn soms nog een beetje moeilijk. We zijn ook gestart met de Gouden weken. Dit zijn opdrachten en spelletjes voor de groepsvorming. Vraag maar eens naar hun secret friend.