Inloggen Social Schools

Agora bovenbouw

Welkom op onze groepspagina!

Inspiratiesessies

Vandaag hadden we twee inspiratiesessies! Milan was op het idee gekomen om een gymles te geven over honkbal. In tenue gaf hij de les, waarbij ze kennis maakten met de techniek van gooien en slaan. Na de gymles kwam Patrick, Milans vader, vertellen over de onderwaterwereld. Als ervaren duiker en onderwaterfotograaf nam hij de kinderen die ingeschreven hadden mee in het moois dat onder water te leeft. Milan en Patrick dank voor jullie inzet!


Gymles op de Agora-manier

Deze gymles was een leuke les vonden de kinderen van Agora. Hierbij was het uitgangspunt niet de coach bepaalt de les, maar de kinderen mochten meebepalen in het thema van deze les: klimmen en balanceren. 

De zaal werd in twee delen verdeeld. In de ene helft was het thema vrij spel. Kinderen oefenden spontaan de handstand samen met onze sportstudent  Iris. In de andere helft werd er een parcours bedacht net als thema klimmen en balanceren. 

De foto’s laten zien dat de kids met erg leuke ideeën kwamen! Goed bezig Agora!


Gouden weken bij Agora

In het kader van de Gouden weken hebben we op Agora de afgelopen weken al verschillende leuke activiteiten gedaan om elkaar te leren kennen. Tenslotte komen de kinderen van verschillende scholen en dan is elkaar leren kennen wel zo goed om te doen. Zo hebben we met elkaar een kennismakingsbingo gespeeld. Hierin zaten veel leuke feitjes over alle kinderen en coaches. Een paar leuke feitjes uit de bingo: iemand op Agora spaart edelstenen, iemand op Agora heeft een moeder die vroeger gevoetbald heeft, iemand op Agora heeft een konijn met de naam Lisa en iemand op Agora zit op freerun. Een leuke manier dus om veel over elkaar te leren.Dankzij het goede weer konden we het buiten spelen (zie foto's). De winnaars gingen naar huis met een leuk prijsje.