Inloggen Social Schools

Kinderopvang BSO

Direct naast de Bongerd gelegen bevindt zich BSO de Groene Wereld (Spring kinderopvang). Hier is naast BSO ook de mogelijkheid tot dagopvang (inclusief Peuterspeelzaal aanbod). Deze locatie is verbouwd tot groen kindcentrum met talloze speelmogelijkheden. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen hier terecht voor een fijne tijd voor en na schooltijd en tijdens schoolvakanties.

Leerlingen van de Bongerd maken ook gebruik van BSO De Stip (Spring kinderopvang) en Ollie & Co, gelegen op 500 meter van onze school. Op ons schoolplein is een centraal verzamelpunt voor de kinderen die van de naschoolse opvang gebruik maken. Van daaruit worden de kinderen wandelend opgehaald door de Groene Wereld en Ollie & CO, en door het taxibedrijf vervoerd naar de Stip (een rit van 3 minuten). Ook zijn er kinderen die naar Kindercentrum de Kindersofa gaan.

Natuurlijk bent u vrij uw kind bij een andere kinderopvang aan te melden. Voor de voor- en naschoolse opvang heeft SPOV een overeenkomst met kinderopvang Het Nest afgesloten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Het Nest.